Over Elfsteden Vaarvakanties Friesland

Over Elfsteden Vaarvakanties Friesland

Wij hebben een missie en die is de moeite waard is!

Elfsteden Vaarvakanties Friesland is een luxe en duurzame vaarvakantie! Onze missie is om u een nieuwe manier van varen aan te bieden, zodat u ontspannen op vakantie kan. Dit doen we uiteraard met de nieuwste technieken. Milieubesparing en veiligheid staan voorop!

Idee en Visie

Duurzame vaarvakanties met een innoverende gedachte, dat is wat Elfsteden Vaarvakanties Friesland graag wil uitstralen. De elektrische boten die te huur worden aangeboden hebben alle moderne voorzieningen aan boord. Een lifestyle houseboot met vaste slaapplaatsen, ruime bagage ruimten, keramische kookplaat, een combi-oven, koffieapparaat, complete keukeninventaris, TV met WiFi aansluiting. Uw eigen hotspot aan boord voor maar liefst 8 aansluitingen. Navigeren met uw telefoon, genieten van Spotify muziek via een USB aansluiting. Alles op 230V aansluiting net als thuis.

Elektrisch varen – Bijna alle varende motor- en houseboten zijn uitgerust met dieselmotoren. Op basis van een transitie naar de ‘circulaire economie’ willen we onze verhuurvloot volledig vernieuwen met een nieuwe luxe outlook en moderne technieken op basis van duurzame materialen en energie. Bekijk de vernieuwde duurzame boten

Van oud naar nieuw

  • Circulaire economie toepassen.
  • Energieneutraal varen; zonnepanelen op boot- en thuisbasis reduceren grijze stroom aan laadpalen.
  • Geen CO2 uitstoot (kooldioxide) besparing ca. 60-70 ton per jaar.
  • Geen NOx uitstoot (stikstofdioxide en fijn stof veroorzaken SMOG).
  • Geen brandstof nodig; varen voor een paar euro per dag.

Elfsteden Vaarvakanties Friesland in Watersport TV

Meer te weten komen over onze boten?